top of page

Een energieneutrale woning in houtskelet

HOUTSKELETBOUW, BESPAAR OP UW ENERGIEFACTUUR

Binnen houtbouw optimaliseert houtskeletbouw de isolatie van jouw woning zonder concessies aan het ontwerp.  Onze keuze voor bio-ecologische isolatiematerialen, zoals papiervlokken en houtwolplaten, biedt zowel in de zomer als winter uitstekende isolatiewaarde.

HOGE ISOLATIEWAARDES

Met houtbouw via een houtskelet bespaar je manuren op de werf door de volledige voorbereiding van de houtskeletconstructie in ons werkatelier. De montage op de werf duurt slechts enkele weken, waarna de afwerking aan binnen- en buitenzijde direct kan beginnen.

SNELLE BOUWTIJD

Bouwen is momenteel prijzig, maar met een doordachte opbouw en hoge isolatiegraad, gecombineerd met de juiste technieken, bespaar je in de toekomst op energiekosten. Dat maakt een aanzienlijk verschil!

GOEDKOPER

In een VroFix-houtskeletwoning geniet je van een comfortabel woonklimaat. Dankzij de lage thermische inertie warmt de woning snel op, zelfs bij extreme kou, en bereikt snel de gewenste comforttemperatuur. Hierdoor biedt een VroFix houtskeletwoning een uitzonderlijk hoog thermisch comfort.

WOONCOMFORT

VroFix biedt diverse mogelijkheden, van ruwbouw-casco tot een volledig totaalconcept. Alle vormen van afwerking zijn beschikbaar. Het Vrofix-team bouwt een kwaliteitswoning op maat, perfect afgewerkt tot in de kleinste details. 

MAATWERK

Zelden vind je een milieuvriendelijker materiaal dan hout. Het is een volledig hernieuwbare grondstof en volledig te recycleren aan het einde van de cyclus. Ons gebruikte hout komt van duurzaam beheerde Europese bossen met heraanplanting. Bovendien is de CO2-uitstoot bij productie en bewoning van een houtskeletwoning aanzienlijk lager dan bij andere bouwmethodes.

MILIEUVRIENDELIJK EN ECOLOGISCH

bottom of page