top of page

Experts in Houtskeletbouw Woningen

OVER VROFIX

PERSOONLIJK ADVIES EN KWALITEIT

Bij VroFix is onze overtuiging duidelijk: wij streven naar persoonlijk advies en leveren kwaliteit zonder compromissen. In tegenstelling tot conventionele benaderingen rekenen wij niet af op basis van een imposante showroom, uitgebreide catalogus of kijkwoningen. Bij VroFix staat úw project centraal. Vertrouw op ons voor deskundige begeleiding en de hoogwaardige realisatie van uw houtskeletbouw woning of ander bouwproject.


 

EXCLUSIEVE PARTNER IN LIMBURG
Van DAKO: fabrikant van ramen, deuren, rolluiken en garagedeuren. 

REALISATIE OP MAAT

Bij VroFix gaan we verder dan alleen bouwen. Wij helpen u bij het ontwerp van uw eiken bijgebouw of woning, en zorgen voor een vlotte levering en plaatsing van uw project. Onze bekwame vakmensen staan klaar om uw wensen te vervullen en uw ideeën werkelijkheid te maken. Bij ons betaalt u niet voor overbodige franje; onze focus ligt volledig op het centraal stellen van úw project.

Wil je (ver)bouwen met houtskelet, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een passie voor duurzame, gezonde en efficiënte woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve constructies bouwen wij het huis van je dromen.

In 2010 werd VroFix opgericht door Vrolix Thomas. Sindsdien heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van diverse projecten, met een focus op HSB woningen en eiken bijgebouwen. Met vakmanschap kunnen wij u verzekeren van hoogwaardige oplossingen die tegemoetkomen aan de specifieke eisen van elk project.

TESTIMONIALS

Klanten ervaringen

This is the space to share a review from one of the business's clients or customers.

CHRISTOPHER RAMIREZ
Arlington, Virginia

This is the space to share a review from one of the business's clients or customers.

MARCUS THOMPSON
Naperville, Illinois

This is the space to share a review from one of the business's clients or customers.

AISHA PATEL
Plano, Texas

bottom of page